DSA hjælper med maskinbelægning

DSA er forkortelsen for Dansk Stenanlæg Aps. Det er en dansk virksomhed, som opererer inden for maskinbelægning og er blandt de førende her hjemme i Danmark. DSA har specialiseret sig inden for området maskinbelægning, hvor de er eksperter i stenbelægning og snerydning. Klik ind for at læse om DSA og de områder, de er specialister inden for.

Virksomheden arbejder i hele landet, hvor de udfører både større og mindre entreprenøropgaver, som har med arbejde inden for belægning at gøre. Med hele Danmark som arbejdsplads er DSA’s medarbejdere klar til at rykke ud og hjælpe med dit belægningsarbejde. De dækker altså alt fra Nordjylland til hovedstadsområdet, hvor deres yderst kvalificerede medarbejdere er klar til at udføre stenlægning. Det betyder også, at de har at gøre med mange forskellige typer kunder og har prøvet de fleste typer opgaver. De udfører nemlig både store og små opgaver inden for deres område. Så selvom det blot er en lille opgave, du skal have udført, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til DSA.

DSA blev grundlagt tilbage i 1997 af den nuværende daglige leder, Anders Svendsen. En af virksomhedens vigtigste værdier er kvalitet. De lytter til kunderne og udfører arbejdet, så det stemmer overens med kundernes forventninger og behov. Derudover bruger de maskiner af høj kvalitet for at sikre det bedste resultat inden for både stenlægning og snerydning.

DSA står både for rådgivning, vejledning, opmåling og beregning. Med andre ord alt det, der er brug for, når der skal lægges sten på den rigtige måde. På den måde er DSA en sparringspartner gennem hele processen. Det gælder helt fra begyndelsen, hvor dit stenlægningsprojekt måske ikke engang er på plads. Her kan du få rådgivning og vejledning til at vælge den rigtige løsning for dig og din virksomhed.