Find lån ved hjælp af en skattejagt

Der er ingen grund til, at man ikke gør det til en sjov ting at søge efter lån for noget du kan gøre er faktisk at lave en skatteleg hvor temaet er find lån.

Hvis du nu er helt overbevist om, at dit liv vil blive væsentligt bedre hvis du nu tænker, at du skal have et lån så kan du lige så godt gøre det til en sjov oplevelse og en god oplevelse, som du og din familie vil tænke tilbage på med dejlige og glade minder. For det du kan gøre er i så fald at sige find lån og det kan du gøre ved hjælp af en skattejagt. Og som alle ved, så er noget af det, som børn allerbedst kan lide, skattejagter. Og hele denne situation hvor du ønsker at find lån ramler sammen med, at din søn har fødselsdag et par dage efter og så er løsningen jo lige til højrebenet. For I er en familie, som er kendt for at lave skattejagte til enhver fødselsdag, ja faktisk til enhver begivenhed der overhovedet sker. Så du kan eventuelt begynde at brygge lidt på en skattejagt med navnet og det overordnede tema find lån. Hvis du inden da godt vil sætte dig ind i hvordan det lige er det fungerer med sådan et lån så kan du eventuelt klik her. For før du bare uden videre kan gå i gang med at lave en skattejagt om find lån så er du nødt til at have bare en lille smule tjek på hvordan det fungerer med de her lån og hvor meget det koster og hvor man kan få dem og så videre. For det går ikke, at din søns klassekammerater kommer hjem til deres forældre efter fødselsdagen og siger din information om find lån videre hvis det er helt ukorrekt og hvis det ikke har sin baggrund i virkeligheden.

coins-912720_960_720Find lån på baggrund af resultater fra skattejagten

Når så børnene kommer til denne fødselsdag så starter fødselsdagen præcis som den altid gør. De kommer og indtil videre får de intet at vide om, at de senere skal tage stilling til at find lån. Men først får de selvfølgeligt nogle sjove hatte på, som altid gør hele situationen lidt sjovere og som skaber en god stemning fra starten af. Dernæst spiser de hot dogs for det var det, som din søn valgte da han skulle vælge hvilket mad han ønskede til sin fødselsdag. Senere skal alle dog erfare, at legen, som de skal lege ikke har meget at gøre med hvad din søn ønskede sig. For selvom han da syntes, at det lød som en udmærket idé det der med at find lån, så var det dog primært din idé og primært et projekt, som du er ansvarlig for og det gør derfor, at han naturligvis ikke er så engageret som han ellers ville være. Men når så du skal løfte sløret for legen så er alle forældrene allerede kommet fordi, at de kender til dine skattejagte og de ønsker selv at være med. Da du først fortæller temaet om find lån så ser de lidt lange ud i ansigterne, men da du lige begynder at forklare lidt mere detaljeret så kan de godt se det gode i din idé. Og mange ser det faktisk som en chance for at lære om hvordan man rent faktisk kan find lån fordi, at der er mange af de andre forældre der netop står i en situation, hvor det er noget, som de er i tvivl om hvordan man kan gøre.