Julekalendere, præmier og vinderchancer

Du har sikkert lagt mærke til at der er kommet et boom indenfor markedsføring via konkurrencer i juletiden. Det skyldes selvfølgelig at virksomhederne har en kæmpe succes med det.

Og når en virksomhed har succes med markedsføring betyder det at man har fundet en billig måde hvorpå man kan markedsføre sig på en god måde over for potentielle kunder.

Alle virksomheder ønsker selvfølgelig at være med i juleræset og derfor ser jeg over 100 forskellige typer af julekalendere sat sammen på forskellig måde. Dem der har størst succes er selvfølgelig de helt store spillere, men også mindre virksomheder kan være med på den her bane.

Deltag i Klunzshop’s Julekonkurrence 2017 og vind store præmier.

Julen er hjerternes fest. Man pynter op, spiser marcipan, danser rundt om træet, giver hinanden gaver og meget andet. For virksomhederne betyder det et øget forbrug og nogle år er de set starte med at sælge juleprodukter allerede fra september måned. Det er måske lige i overkanten.

Personligt er jeg selv stor fan af julen, for det er nogle mørke måneder man går ind i og man holder sig inden døre. Det betyder at man rykker tættere sammen og får tid til nærvær for familie og venner. Man kan feste i en mørk tid, gaderne bliver pyntet op og børnene er glade.

Jeg plejer selv at købe en af de der skrabe julekalendere hvor man kan vinde 1 mio. Kroner. Nu har de så lanceret et nyt pakkespil hvor det faktisk er muligt at vinde 2 mio. Kroner.

Men jeg er også blevet opmærksom på at det er da lige meget om jeg vinder eller ikke vinder – Jeg har min familie. Penge er ikke alt, hvis det var det så ville livet ikke være så meget værd. Det der giver livet værdi er familien og sammenholdet.

Hver dag i december går lynhurtigt og før man ved af det er det juleaften. Her spiser vi os alle mætte i brunede kartofler, flæskesteg, and, chips, slik og meget andet usundt – Men det er også en aften hvor man kan tillade sig at være lidt usund.

Jeg læste engang om hvor mange folk der bliver kørt til udpumpning fordi de har spist for meget juleaften. Det var ikke lidt – Der var faktisk pænt mange der havde overspist.

D. 24. December 2013 kørte TV2 et program juleaftens dag som de kaldte for Quiz og Knas hvor man skulle ringe eller sms’e ind og være heldig at blive ringet op. Her kunne man vinde alt muligt og jeg kom faktisk igennem. Jeg skulle gætte antallet af tatoveringer på en mand og dernæst finde en kugle i 1 af 3 rør.

Jeg endte med at vinde en snerydningsmaskine, Bon Jovi billetter, en køkkenmaskine, middag for 2, 15 citronmåner og meget andet der så blev leveret i januar. Det er nok det største jeg nogensinde har vundet i en konkurrence.

Så skynd dig ind og deltage når vi nærmer os – Ellers vinder du aldrig.