Skindfutter og basistøj

En Fant børnetøj er sko og basistøj, når det er allerbedst. Minimirakler sælger produkter fra denne perlerække af populære items, hvor skindfutter er blot ét af de produkter, som kunderne elsker. Se det store udvalg af En Fant børnesko og produkter, eller tag et kig på alfabetdyr med Din Historie herinde, og lad Minimirakler være din genvej til det populære børnetøj.

baby-stuff-30

Hvad er skindfutter?

I den første tid, hvor den mindste ikke kan gå endnu, men hvor det er vigtigt at holde de små fusser varme, er skindfutter den ideelle løsning. Skindfutter fra En Fant er små bløde lædersko uden hårde såler eller snørrebånd, der strammer. De elskede klassikere er lavet af det blødeste skind og lukkes med praktisk justerbar velcro, så de kan følge med dit barns udvikling og vækst. Blå, brune, champagne eller rosa – hvilken farve passer til dit barn? De skønne skindfutter fra det danske mærke fås i alle størrelser til de mindste og former sig efter dit barns fod. Skridsikre gummisåler gør dem ideelle til de første spæde skridt, ligesom naturskind fra inderst til yderst gør dem åndbare. Lad dit barn udforske verden med lune fusser i skindfutter fra En Fant.

Naturlige farver…

Naturligvis naturlige farver – hvad ellers? En Fants tøj til de mindste er basisvarer med et strejf af unikhed. De sarte farver passer til alt andet og kan kombineres på kryds og tværs. Et nuttet lille strutskørt passer til enhver prinsesse, mens en gråstribet body kan bruges til både drenge og piger. Enkelt design kan bruges igen og igen, og god pasform sikrer komfort til selv de mindste. Den neutrale farvepallette går igen i skokollektionen til de lidt større børn. Stødabsorbering og plads til at vokse er alfa omega, når du skal finde gode sko til dit barn. En Fants sandaler eller sneakers tager højde for den naturlige form, som et barns fod har, og for ekstra plads de steder, hvor sker ændringer. Kun de bedste materialer og en stabil pasform er god nok til en barnefod i udvikling. Fast hæl, skridsikker gummisål og åndbart læder gør både sommer- og vintersko fra En Fant til populære modeller for de mindste. Giv dit barns fødder den bedste start og mulighed for naturlig udvikling med sko, der passer fra dag 1. Og så behøver det ikke vælte dit budget. Hos Minimirakler er luksus til børn til at betale – og det betaler sig at købe god kvalitet!