Tror jeg giver MassageKompagniet et ‘go’

Hey derude!

Så er vi kommet igang med et nyt år, og som så mange andre har jeg lavet mig et nytårsforsæt. Jeg er stærkt opsat på at få det ført ud i livet denne gang, for det fik jeg ikke rigtig gjort sidste år. Ved at jeg skriver det herinde så bliver jeg ligesom nødt til at få gjort det, ellers bliver det godt nok pinligt.

Én af de ting som er på min liste er at jeg skal have begyndt at træne ordenligt, og der har jeg læst at det er en rigtig god idé at finde sig en god massør, som kan hjælpe med at forebygge skader, hvis du skal give den rigtig gas.  Her har jeg kigget på MassageKompagniet, som jeg tror kan give rigtig gode massager. Se bare deres anmeldelser her.

Dengang jeg gik til springgymnastik fik jeg også ret ofte massage, som hjalp mig til at forebygge skader, og eftersom jeg aldrig fik nogen skade derfra, så jeg går ud fra at det virker. Better Safe Than Sorry – som man siger, hvis man er lidt international, eller hvis du har fået i folkeskole..

I dette år har jeg tænkt mig følgende:

  • Komme i form igen.
  • Få rejst min. 3 gange
  • Løbe en marathon
  • Lave en stor snemand, hvis sneen kommer

Det er nogenlunde sådan min liste ser ud. Det kunne godt være at jeg skulle komme at få kommet ud på nogle dates på listen også, men det tør jeg ikke helt, hehe. Det kommer nok helt af sig selv lige pludselig. Okay heeej 🙂

God nytår!