Beskyt din Smartphone med panserglas

De fleste mennesker, der har en Smartphone, har enten selv prøvet eller kender en, som har smadret skærmen på den. Uanset hvilken overflade den lander på, så er der risiko for, at man får ødelagt skærmen. Gulvfliser, trægulv og terræn udenfor er nogle af de underlag, hvor man har størst mulighed for, at smadre sin skærm. Man kan være så uheldig, at det både er foran og bagpå, at der kommer ridser. Det anbefales, at man beskytter sin skærm med panserglas således, at der er mindre chance for, at skærmen går i stykker.

Værd at vide om panserglas:

Det er en god ide, at investere i panserglas uanset hvilken Smartphone, man køber. På denne måde er man dækket så godt ind som overhovedet muligt. Panserglas er ikke nok for at beskytte mobilen så godt som muligt. Et passende cover er også med til, at kunne beskytte mobilens kanter samt bagside, hvis man skulle tabe den. Der er flere forskellige hjemmesider, som tilbyder panserglas til mobiler, så som Apple, Samsung, LG, OnePlus, HTC, Sony, Huawei og lignende mobiler. Panserglas er nemt at montere på mobilen, men det kan være svært, at få til at sidde helt lige. Mange medarbejder i mobilbutikkerne er søde til at kunne sætte det på for dig, hvis du ikke selv vil begive dig ud i projektet. Det er vigtigt, at man får alle luftboblerne ud, hvis man selv sætter panserglasset på. Luftboblerne kommer til at genere senere hen, når man sidder og skriver på mobilen eller ser en video på den. Man kan bruge et plastickort til at glide boblerne ud med. Man skal være sikker på, hvor man placerer panserglasset. Panserglasset klæber sig dårligere til mobilen, hvis man gentagne gange tager det af skærmen, for at sætte det på igen.

 

I takt med at der kommer nye mobiler på markedet, så kommer der ligeledes nye panserglas, der passer til mobilens størrelse. Panserglas fungerer som sikkerhedsglas, og består af flere lag tyndt vinduesglas. Imellem lagene sidder der plastglas, som sørger for, at det hele er tæt sammensat. Det er forskelligt fra panserglasmodel til panserglasmodel hvor tyk sikkerhedsglasset er. Normalt plejer panserglad at have en tykkelse på 20-60 mm, men dette kan sagtens variere. Man kan søge specifikt på at få et tykkere glas, hvis det er ønsket. Der findes mange forskellige hjemmesider, som sælger panserglas. Hvis man udelukkende går efter prisen, så kan det anbefales, at man sammenligner flere hjemmesider med hinanden. På denne måde er man sikker på, at få den bedste pris tilbudt. Hvis man skal købe en ny mobil, så kan man være heldig, at få forhandlet et panserglas med i prisen. Jo mere man selv byder ind, jo større chance er der også for, at forhandler går med til det.

Vær forsigtig med din mobil:

Selvom du har fået monteret panserglas på din mobil, så er det ikke sikkert, at det kan skade mobilen helt fra skader, når du taber den. Panserglas er et sikkerhedsglas, som tager det værste. Man kan altså alligevel godt få en ridse i skærmen, når man taber den. Det er forskelligt hvor god kvalitet panserglasset har, men det kan godt betale sig, at man giver noget mere for det. Jo dyrere panserglasset er, jo bedre kvalitet plejer det også at have. Et panserglas holder ikke for evigt, da det med tiden bliver slidt. Derfor skal man overveje at købe et nyt, når panserglasset begynder at bukke i siden eller får grimme kanter.

Når man har fået panserglas på mobilen, så skal man stadig passe lige så godt på sin mobil. Selvom man har beskyttet mobilen så godt som mulig, så kan man stadig være uheldig således, at der kommer skræmmer på den. Det anbefales altid, at man beskytter mobilen så meget som muligt, selvom man ikke kan garantere, at mobilen ikke går skader, hvis den tabes på jorden.