Bland din egen e juice

Når man hører om E juice kan man næsten tro, at det er noget, som man kan indtage. Det lyder som en eksotisk form for juice, som man blandt andet kan drikke til sin brunch. Når man undersøger nærmere hvilke komponenter der findes til E juice kan det være, at man bliver ved med at tro, at det er noget man kan indtage. De navne, som man bruger til at beskrive denne type juice minder nemlig meget om den drikkelige juice, som vi alle sammen kender til. Når man snakker om E juice er det dog den væske, som man bruger i sin e-cigaret. Hvor man tidligere var nødt til at købe dette har tiderne ændret sig. I dag kan man nemlig helt selv blande sin E juice. Det kan gøre, at man kan få lige præcis den e-juice man ønsker.

I en E juice kan du få alle dine yndlingssmage

Alle har en yndlingssmag når det kommer både til slik, te og lignende. Det vil sige, at alle har forskellige smage de bedst kan lide. Sandsynligheden for, at denne smag også er der som E juice er meget små. Uanset om det er blåbær, jordbær eller menthol kan du helt sikkert finde en e juice der smager af det. Det eneste du skal gøre er at kigge på forskellige sider på nettet. Af og til vil du opleve, at det ikke er en væske der allerede er lavet. Her kan det være, at du selv skal ud og købe nogle komponenter. Heldigvis er det noget, som du meget nemt kan gøre.

Du kan nemlig sagtens bruge noget tid på at finde lige præcis den cocktail du ønsker. Og faktisk er det lige præcis sådan som man kan beskrive en E juice; som en cocktail. Selvom det ikke er noget, som du drikker er det alligevel en cocktail af forskellige ting. Der er både en aroma, som du skal have i, som for eksempel kan være menthol. Der findes mentholkrystaller, som er lige til at tage i din juice. Det gode ved disse krystaller er, at de er helt naturlige. Der er altså ikke diverse tilsætningsstoffer i. Det er meget ofte tilsætningsstoffer, som er dårlige for os mennesker. Derfor bør man generelt gå efter mad og forskellige ting, som ikke har tilsat nogle unaturlige stoffer. Det samme gælder selvfølgelig for E juice. Det er en ting, som man købe på en naturlig måde.

Overvej om der skal nikotin i din E juice

Som bekendt er det i høj grad nikotin i din e-cigaret, som gør, at du bliver afhængig af det. Det vil sige, at du skal overveje grundigt om du overhovedet vil have nikotin i din E juice. Der er mange, som vælger at have en e-cigaret, som de aldrig har nikotin i. Det gør, at de i højere grad kan leve uden at ryge. De gør det måske mest når de synes det er hyggeligt. Det er en meget bedre måde at ryge på da det dermed ikke er en afhængighed. At gøre noget af lyst og ikke afhængighed er altid sundere for både krop og sind.

Du kan også finde andre ting at tage i din E juice. Generelt skal du have en stor mængde blander. Det er noget væske, som hverken smager af så meget og som heller ikke har nikotin i sig. Det er dog den brændsel som en e-cigaret skal bruge for at man kan ryge på den. På sitet http://www.evape.dk/ kan du læse meget mere om hvilke former for juices der findes og hvilke fordele og ulemper der er ved dem alle sammen.