Dejligt med en udfordring

Alle unge burde have muligheden for at tage et kviklån, da det helt sikkert er den bedste måde at få penge hurtigt og til billige penge! Jeg tog et kviklån her for et halvt pr siden og jeg har ikke fortrudt det endnu, da det er noget som har gjort at jeg er den som jeg er i dag. Jeg brugte mine lånte penge til at komme til USA for at komme over på et kontor og arbejde med markedsføring hvilket jeg har brugt meget her i Danmark, for hvem vil ikke have en som har været over og arbejde i USA, der hvor alle de store firmaer er og dem som betyder noget arbejder.

Jeg har altid lært af min mor at man skal få så meget arbejdserfaring som muligt i udlandet for det, betyder rigtig meget for folk at man har oplevet arbejdskulturen i andre lande, og jeg kan kun give hende ret, for det betyder meget og det er en stor udfordring at gøre sådan noget, for man skal til at arbejde på et andet sprog, og have kontrol over folk fra andre lande. Jeg har været i Shanghai hvor jeg skulle styre et kontor, og sørge for markedsføring hvilket ikke helt var så nemt da jeg skulle lære hvordan man gør sådan nogle ting i Kina, men det var en sjov udfordring og jeg har lært rigtig meget fra det.

Der findes mange lån efterhånden som f.eks sms lån, hvilket gør at folk har mulighed for at lave hvad de gerne vil, som kan hjælpe dem eller give dem en oplevelse.

Min datter i USA

Det var dejligt at jeg kunne låne penge i banken via en slags kviklån, så jeg kan komme over og besøge min datter i USA, det er nemlig ved at være 2 år siden at jeg har set hende. DEt er alt for lang tid siden, jeg vil gerne se hende 1 gang om året, for jeg holder meget af hende og jeg føler lidt at vores eller meget tætte bånd er blevet dårligere med tiden, og det er jeg meget ked af må jeg indrømme.

Men jeg håber at vi kan få det tilbage hvis vi bare ses lidt oftere, og vi snakker noget mere sammen over skype og hvad der nu ellers er at måder. Jeg er ikke lige så meget inde i det, men det vil jeg være, for vi skal kunne snakke sammen når vi har lyst til det, og det vil jeg gøre alt for at vi kan.

Hun arbejder der over så derfor, ved jeg at hun ikke lige kommer hjem i den nærmeste fremtid, hvilket jeg synes er rigtig godt for hende men trist for mig selvfølgelig. Sådan er det at være en mor, man vil ikke have at ens unger flyver fra reden selvom det er meget bedre for dem.

Jeg har taget et minilån for at få penge nok til at besøge hende, og det kan være at jeg må gøre det næste år igen.