Få event registrering overstået nemt og hurtigt

mobile-phone-426559_960_720Hvis I ofte holder kongresser i din virksomhed, ved du helt sikkert, at det kan være svært at få registreret alle deltagerne. Det kan hurtigt ende med at tage utrolig lang tid, og det skal det jo helst ikke gøre. Det kan derfor være en god ide, at I hyrer et eventbureau til at stå for dele af eventet. Det kan for eksempel være event registreringen. På den måde vil det hele komme til at glide meget nemmere.

 

Et eventbureau som Inavate har stor erfaring med at stå for dele af eller hele eventet. På den måde er det muligt for jer helt at slippe tøjlerne og lade dem tage styringen. Eller bare at overgive nogle af de sure tjanser til dem. Det kan for eksempel være at finde lokaler, sætte stole op, tjekke om projektoren virker og så videre. Du kan læse mere om Inavate ved at klikke her.

 

Event registrering kan foregå på mange måder

 

Når I holder en kongres, vil registreringen typisk kunne foregå på mange forskellige måder. Den klassiske er, at folk møder op, bliver krydset af og får et navneskilt. Herefter har de mulighed for at mingle i et par timer, indtil alle er kommet og er blevet registreret.

Men hvis I gerne vil have nogle andre måder at gøre det på, kan Inavate også hjælpe jer med det. Det kan være, at I gerne vil have registreringen til at sige noget om temaet for dagens kongres eller konference. Hvis den handler om, at der er lange køer eller lange ventetider i jeres branche, kan I få folk til at vente i lang tid. Det handler dog også om at vælge et publikum, der synes, at den slags er sjovt. Det er noget, som I kan arbejde videre med sammen med Inavate.