Find kærligheden på nettet

Hvis du ikke synes, det lyder tiltalende at finde den store kærlighed på nettet, så hører du måske i virkeligheden til en efterhånden uddøende race. Datingsider stiger nemlig i antallet af brugere, og hvorfor egentligt ikke? Vi bruger efterhånden vores computere og mobiler til alting, så hvorfor ikke tage teknologien i brug, når vi søger en mage?

Faktum er, at datingsider – særligt dem hvor du kan komme i gang med gratis dating – bliver mere og mere populære.

Noget for enhver smag

Når man dater online, er der mange muligheder for at finde den helt rette type partner. Man bør naturligvis ikke blive for specifik, men foretrækker man blondiner, asiatiske kvinder, kvinder med en lang videregående uddannelse eller noget fjerde, så er det helt i orden at spille med åbne kort.

Jeg tror, det skyldes accepten af, at folk er der fordi de søger noget specifikt, de ikke har fundet ”i den virkelige verden”. Vi er der med andre ord ikke for at please folk, men for at finde den type kvinde (eller mand) som vi mener, vi har størst sandsynlighed for at blive lykkelige med.

Det har de mange datingsider naturligvis luret, så der findes datingportaler, hvor man kan møde asiatere, afrikanere, personer fra Baltikum og meget mere.

Ja, faktisk findes der også datingsider for specifikke aldersgruppe, for folk, der søger en særligt begavet partner og så for folk, der gerne vil hurtigt til det intime. Der er i sandhed noget for enhver smag. Det kan du læse mere om her: https://netdatingsider.dk/

Vis dit sande jeg

Uanset om du tilmelder dig gratis dating eller en betalt side, skal du tilgå datingsiden med samme seriøse tilgang. Vis folk dit sande jeg, så de får en idé om, hvem du er. Det værste du kan gøre er at bygge en profil, der er baseret på de forventninger, du tror, andre har til dig.

Det resulterer bare i, at folk møder dig med en anden forestilling om ”hvem du er”, og muligvis bliver skuffede, når du ikke er den samme person i den fysiske og digitale verden. Du ville med garanti også føle dig snydt, hvis du forventede at møde en eventyrlysten og udadvendt person, men i stedet skulle på date med det stik modsatte. Når du befinder dig på de mange datingsider, kommer ordsproget ”med ærlighed kommer man længst” virkelig til sin ret.

Når vi anbefaler at vise dit sande jeg, gælder det i øvrigt ikke bare den måde, du beskriver dig på. Sørg også for at dine billeder er af nyere dato. Måske du så lidt smukkere ud for 2 år siden, og måske der var lidt mindre på sidebenene, men sørg nu for at vise dit rigtige udseende. Det vil gøre dit liv i dating-verden så meget lettere.

Gratis dating eller betalt profil?

Ja, hvorfor egentligt ikke begge dele? Hvis du både kan benytte dig af gratis dating og ikke har noget imod at betale på et par sider, kan du lige så vel udforske mulighederne. Du finder sikkert hurtigt en datingside, der har de rette værktøjer, og hvor du føler, kommunikationen fungerer bedst. Du finder dog aldrig ud af hvilken, medmindre du prøver lidt forskelligt. Så se at komme i gang.