Gode escape rooms

Hvor finder man så et af de spændende escape rooms henne? Her vil Timequest kunne tilbyde nogle.

Her er der nemlig mange gode fordele, ved netop at vælge dette sted. Selvfølgelig vil man kunne prøve det sammen med familien og vennerne, men samtidigt med det, kan man også vælge at gøre det sammen med kollegaerne. Det vil måske kunne vise en helt ny side, af dem man nu ellers arbejder sammen med hver dag.

Hvis man leder efter et sted at fejre sin polterabend, kunne det starte med et af de mange escape rooms i København. Det vil kunne sætte gang i en god start på aftenen, og rigtig få hjernen ordentligt i gang.

Polterabend er dog ikke det eneste man kan fejre, for her kan man også fejre sin fødselsdag. Hvis man er en som er meget til gåder, og allerede er opsat på at prøve et af de mange escape rooms, vil Timequest være det perfekte sted at fejre sin fødselsdag.

Udover det, så er der også et helt særligt tema i hvert af escape room. Det vil være med til at gøre oplevelsen helt særlig, hver eneste gang man er henne for at prøve, en af de spændende escape rooms.

Ikke nok med det, så er der både indendørs, men skam også udendørs escape rooms. Her er det en god fordel, når man ikke altid kan regne med det danske vejr.

Rig mulighed for at finde det perfekte escape room

Hvad gør man hvis man gerne vil udfordre sig selv enten alene eller sammen med vennerne? Svaret er simpelt, for her kunne en ide være et escape room København.

Her findes der mange forskellige at vælge imellem. Det gælder både, når det er at det kommer til temaer, men skam også når det kommer til sværhedsgrader. Af de grunde er der rig mulighed for at finde det perfekte escape room, som vil kunne udfordre og kunne give en god tid sammen med vennerne eller familien.

Escape room – hvad er det nu lige det er?

Hvis man er en haj til det med gåder og udfordringer, kunne det være en ide med et af de mange escape rooms. Men vent lige lidt, for hvad er det nu lige at det er?

Det er en aktivitet hvor en selv og sit team skal samarbejde, for at løse gåder hvorefter man vil kunne komme ud. Selvom det måske lyder nemt, er det ikke så lige til. Man får nemlig kun 60 minutter til at finde ledetråde, gemte genstande, hemmelige koder samt løse gåderne samtidigt med det.

Derfor er det netop vigtigt at samarbejde ekstra godt i sit team, så man vil kunne nå det hele. Disse teams kan bestå af 2-6 personer, når det er at det kommer til Timequest escape rooms.

Det er dog ikke kun for dem som bare kan det der med gåderne. Her er der nemlig også mulighed for at udfordre sig selv. Man kunne dog vælge at gøre det som en aktivitet til sin fødselsdag eller en sjov ide til en polterabend.

Teams, temaer og sværhedsgrader

Det er dog ikke det eneste, når det er at det kommer til et af de gode escape room København. Her er der nemlig både mange forskellige temaer og sværhedsgrader.

Alt lige fra Olsen Banden til at skulle slippe ud af en fængselscelle. Udover det, så er der både indendørs, men samtidigt med det også udendørs escape rooms. Det er en stor fordel, da det ikke altid, er til at regne med det danske vejr.

Eftersom de alle sammen har forskellige temaer, er der af den grund selvfølgelig også forskellige missioner og opgaver. Hvert escape room København, har nemlig hver sin beskrivelse og baghistorie.

Når det er at man skal vælge hvilket escape room man vil have, kunne det netop være en god ide at læse grundigt om dem alle. Der er nemlig også nogle praktiske ting, som er vigtigt at vide. Det kunne blandt andet være hvor mange personer, som det er at man kan være i hvert escape room. Her er det typisk 4-6 personer, men andre gange kan det godt være anderledes.

I det escape room København som hedder Prison Break, kan man nemlig kun være 2 personer. Til gengæld kan man dog være op til 40 deltagere i Operation Mindfall.

Af netop den grund, kunne Operation Mindfall være det oplagte valg til en polterabend i København. Det behøver dog ikke være en polterabend, for det kan ligeledes også godt være til en fødselsdag, med kollegaerne eller noget helt tredje.

Noget andet som kunne være meget godt at kigge på, kunne være hvad sværhedsgraden er. Her findes der mange forskellige sværhedsgrader at vælge imellem. Hvad der er bedst at vælge her, er dog helt op til en selv og ens team.

Det kommer nemlig helt an på hvor godt man samarbejder, hvor gode man er til at løse gåder og om man kan holde hovedet koldt, når det er at der er tidspres. Så der er mange gode grunde til at vælge et escape room København her, da der er lidt af hver at vælge imellem.