Gør din virksomhed sikker med en erhvervsalarm

Når man har en virksomhed, så har man også et ansvar. Her er det vigtigt, at man er sikker på, at alle i virksomheden kan arbejde under sikre forhold. Det gælder sådan noget som sikkerhedstøj på bestemte arbejdspladser, eller det gælder dom at have et sikkert trådløst internet. Derudover er det også vigtigt, at man beskytter virksomheden fra udefrakommende.

En løsning på dette for mange er en erhvervsalarm. Med en erhvervsalarm kan man forlade virksomheden trygt, uden at skulle tænke på at der risiko for, at nogen bryder ind. Man kan dog aldrig være helt sikker mod indbrud, men en effektiv erhvervsalarm kan alarmere dig selv og kontrolcentralen. Herunder kan du læse mere om, hvordan en erhvervsalarm fungerer.

Sikker og nemt at bruge en erhvervsalarm

Har man besluttet sig for, at man gerne vil have installeret en alarm i virksomheden, så er det ganske nemt at gå til. Man ringer blot ind til det selskab, man gerne vil have samarbejdet med, og så kan de rådgive og vejlede en. Blandt andet kan de hjælpe med at guide dig i:

  • Hvor man alarmer man bør have
  • Hvilken type, der passer bedst til ens virksomhed
  • Hvordan man selv kan installere systemet
  • Hvad der sker i tilfælde af indbrud

Når alarmen registrerer noget, mens den er tændt, så sender den et signal ind til kontrolcenteret, der kontakter en efterfølgende. Der er super nemt at have med at gøre, og så er man bare lidt mere sikker i hverdagen.

Selve processen, når alarmen går, foregår således

  • Kontrolcenteret kontakter en vagt og tilkaldeperson, alt efter den aftalte forholdsordre
  • Vagten gennemsøger lokalerne og kontakter politiet for en
  • Du kan sidde derhjemme og føle dig tryg

Der findes mange forskellige typer af alarmer og systemer, og derfor kan det måske også godt være en smule uoverskueligt at vælge. Men det er der for. Man kan nemlig kontakte udbyderen, og så kan de hjælp en med at finde ud af, hvilket system, der passer bedst til lige netop ens virksomhed. Det smarte ved de her services er også, at de tilbyder at udvide alarmsystemet, jo større virksomheden bliver og udvider sig. Det er nødvendigt engang imellem, hvis man eksempelvis udvider med flere kvadratmeter og flere lokaler i bygningen. Så hvis man gerne vil være sikker, er det en god idé med en effektiv erhvervsalarm.