Kom godt i gang med rygestoppet med en let og elegant el smøg!

Selvom godt ved, at det ikke er en god idé at ryge, så er der stadig en række mennesker i dagens Danmark, som vælger tobakken. Det har man i mange år prøvet at gøre noget ved både igennem reklamer og kampagner, men også ved at ændre på mange af produkterne. Og man burde selvfølgelig stoppe med at ryge – det er usundt, og det kan ende med at koste alt for mange penge i det lange løb. Men det kan selvfølgeligt også være rigtigt svært at tage de store skridt og starte med rygestoppet. Så hvordan er det lige, at man kommer i gang med det, og hvordan gør man det lettest for sig selv. For nogle er svaret plastre med nikotin eller lignende tyggegummi, og for nogle skal man simpelthen gå til lægen. Du kan dog også forsøge dig med en el smøg og let og bekvemt trappe ned.

På hjemmesider som https://www.ezee-e.dk/el-smoeg/ kan du få fat i en el smøg. Denne form for elektriske cigaret er udviklet specifikt til dig, som gerne vil stoppe med et ryge, men som også ved, at det kan være rigtigt svært at vænne sig af med det. El smøger er designet til forbrugeren, der egentligt godt kan lide følelsen af at ryge, men gerne vil spare penge og nedsætte de mange sundhedsrisici, som følger med tobakken. Disse små enheder er ikke meget større end traditionelle cigaretter, men de har til gengæld ingen af de farlige stoffer, som man ellers finder. Her skal du heller ikke bruge tid på at fylde væske på, da de allerede er fyldt op og kan svare til et bestemt antal cigaretter alt efter, hvilken du vælger at investere i. På denne måde kan du stadig få det sociale og vanlige aspekt af rygningen uden penge- eller sundhedsproblemerne.

Med mange valgmuligheder bliver dit rygestop lidt sjovere!

Når du starter med at bruge en el smøg, så er der ingen tvivl om, at man måske hurtigt kan føle, at man lige kan supplere med en cigaret eller to. Dette er ofte fordi, at det giver lidt varians, og samtidig lade dig få nogle anderledes oplevelser ind i mellem. Derfor er det muligt at få el smøger i en række forskellige smage, som du kan skifte rundt i mellem og prøve nogle forskellige ting. De klassiske smager er henholdsvis tobak og mentol, og dette er selvfølgelig til dig, som gerne vil have den traditionelle smag. Det er dog også muligt at finde elektriske cigaretter, som kommer med mere eksotiske smage. Dette kan blandt andet inkludere ting som æble eller kaffe, og dette kan altså give dig nye smagsoplevelser, og dermed gøre rygestoppet lidt lettere.                 Det er dog ikke kun smagene, som du kan prøve af, når du køber en el cigaret. Et af de helt store problemer, som man ofte finder ved cigaretter er, at det kan være en helt anden oplevelse at købe smøger med et lavere nikotinindhold. På denne måde bliver dit rygestop altså kun sværere, og det kan faktisk også gøre det lettere at øge forbruget af cigaretter. Derfor kan du derfor få el smøger, som har forskellige mængder af nikotin alt efter, hvad du er vant til at bruge om dagen, og hvor du gerne vil hen. De traditionelle niveauer er 20 mg, 12 mg og 0 mg. Dette betyder altså, at i takt med, at du ryger mindre og mindre, så kan du også indtage mindre og mindre nikotin i løbet af dagen. Dermed bliver et rygestop nu en aktuel mulighed, som du kan opnå.