Lån når man er 19 år?

Goddag og velkommen til bloggen..

Så er vi halvvejs gennem ugen, og jeg har modtaget et spørgsmål på mit tidligere indlæg omkring online lån. Thomas spørger om det er lige så nemt at låne når man er 19, som 25 år. Nu vil jeg gerne understrege igen, at jeg ikke er nogen ekspert, og derfor en god idé lige at selv at bekræfte at det jeg skriver ikke er noget vås, hehe 🙂 For ikke at komme til at sige noget der er helt forkert i denne sammenhæng, tror jeg det er bedre, at I bare selv læser omkring det. Jeg har fundet en god side der er spækket med god information omkring lån som 19 år. Find informationer her.

Jeg kan dog godt lige give et par gode råd med på vejen også. For det første er det ekstremt vigtigt, at man ved at man er i stand til at betale sit lån tilbage. Til tiden. Derudover er det nok en god idé ikke at bruge disse lån hver gang man får lyst til et impulskøb. Det var egentlig bare lige det. Håber du kunne bruge det til noget Thomas, og jer andre også selvfølgelig. Vi ses!