Hvad laver en VVS-installatør?

VVS branchens præcise fagområde er nok lidt svævende og uhåndgribeligt for mange almindelige mennesker, lige indtil den den de står med et sprunget vandrør eller uden varme i radiatorerne. En VVS-Installatør beskæftiger sig primært med alt omkring boligens varme, vand, sanitet og gas og er derfor ret vigtig, når det kommer til hjemmets funktionalitet og sikkerhed for familien. Han løser stort og småt og selvom man måske ikke skænker hans arbejde mange tanker, før der virkelig er brug for ham, så er han værd at indtænke allerede i den fase, hvor man måske overvejer et huskøb.

Mange glemmer en VVS-installatør ved huskøb

At det er en glimrende idé, at få en tømrer, en murer og en taglægger med ud og vurdere den drømmebolig man har fået i kikkerten, det ved alle. Det er en stor del af de fleste håndværkeres daglige arbejde, at hjælpe rådvilde huskøbere med vejledning omkring tingenes tilstand og de muligheder de har for at lave forbedringer fremadrettet. Mange glemmer lige i farten at konsultere en VVS mand, der også er vigtig at tage med på råd og måske komme med et overslag på de udgifter man eventuelt har i vente som nyslået husejer. Lad ham kaste et kritisk blik på de ting, som netop han ved allermest om og bliv skånet for grimme overraskelser senere. VVS skal bare fungere og være så økonomisk som muligt, vent derfor ikke med at erfare at tingene ikke er optimale, til efter købskontrakten er blevet underskrevet.

De fleste husejere er glade for at have en fast mand til et efterse og vedligeholde deres VVS og præcis som med alle andre håndværkere, er det rart at opbygge en god relation og et tillidsforhold til solide fagfolk, der nøje kender husets små forskellige detaljer og mindre mærkværdigheder og derfor ikke skal starte helt forfra, hver gang de hidkaldes, men som regel har en klar idé om, hvor problemerne udspringer fra.

Find din lokale VVS-installatør online
iron-1039484_960_720

Du finder let en kompetent og erfaren VVS-installatør i dit nærområde og det har ingen betydning, om du har bosat dig i Odder, Horsens, Skanderborg eller et helt andet sted i kongeriget. Alle håndværkere har i dag hjemmesider, hvor de enkelte firmaer præsenterer sig selv og deres spidskompetencer bliver uddybet.

Bliv meget klogere på VVS her http://www.gosmer-smede.dk/arbejdsomraader/vvs.aspx , både hvis der skal handles nyt hus eller hvis sanitet, gas, vand og varme i den nyværende bolig trænger til eftersyn eller en opdatering.