Stort granit fuglehus til gårdspladsen eller i din have

Fuglehus i granit et elegant design til enhver have

Kingbos store fuglehus fremstillet af naturlig granit passer smukt ind i en hver have. Granitten er skulptureret gennem traditionelle metoder, og har et enkelt og elegant design. Fuglehuset går godt som havepynt i en almindelig dansk have, stående på græsplænen eller terrassen. Hvis man har flair for havedesign, går det dog også glimrende i spænd med mere modige temaer. Sammen med løbende vand, eksotiske planter og stier gennem haven, kan Kingbos fuglehus være element i en have i asiatisk stil. De rene linjer sætter ingen grænser for omgivelserne

Fuglehus i granit et elegant design til enhver have

For den naturinteresserede tilbyder fuglehuset også et kig ind i fuglenes verden. Foderbrættet passer til adskillige fuglestørrelser. Lægger man regelmæssigt fuglefoder ud, vil man kunne få besøg af fugle året rundt, særligt fra forår til efterår, men også de arter, der tilbringer vinteren i Danmark.
Har man interesse i ornitologi, kan fuglehuset gøre endnu mere attraktivt i kombination med et fuglebad. En frodig have med fuglehus og fuglebad kan være ynglestedet for den næste fugl.
Med Kingbos fuglehus kan du på en nem måde bringe dyrelivet ind i haven, og nyde fuglekvidder året rundt.

  • Højde: 130 cm.
  • Vægt: 119 kg.
  • Håndarbejdet fuglehus i smuk naturlig granit
  • Velegnet til fuglefoder
  • Kort leveringstid normalt inden for få dage (max. 14 dage)

Fuglefoderhus Kingbo

Nem rengøring og vedligeholdelse

Kingbos fuglefoderhus er let at rengøre, enten med lidt vand og en børste, eller en vandslange. Overfladen i granit gør at snavs & foderrester fra fuglene ikke kan fæstne sig til revner & sprækker i granitten. Man vil ikke have det samme besvær, man ellers kan have med at få rengjort et fuglehus i fx træ, hvor snavs let kan sætte sig fast.
Derudover kræver granitten ingen overflødig pleje, inden olie og ingen maling. Fuglehuset holder sig flot året rundt i både vind og vejr. Vedligeholdelsen kan klares nemt i forbindelse med andet havearbejde med vandslangen.

Stort fuglehus til foder nem og hurtig levering

Det er meget nemt at købe dette smukke store fuglehus i granit, blot gå til hjemmesiden Kingbo.dk læg produkter i kurven, gå til kassen betal med kort betaling eller bankoverførelsen. Efter end bestilling kommer dette store smukke fuglehus hjem til dig med Danske fragtmænd. Det kommer i meget få dele, så det er nemt og forholdsvis hurtigt at få samlet dette fuglehus i granit. Hvis du heller vil have et noget mere simpelt fuglehus kan du måske selv lave det som her gør det selv fuglefoderhus