Woocommerce er ofte undervurderet som webshop

WordPress er meget kendt som grundlaget for blogs. Det er det også rigtig fint til. Man har alle de nødvendige muligheder og kan designe alt, lige som man har lyst til. WordPress kombineret med Woocommerce er dog også rigtig fin til webshop. Det giver et væld af muligheder til at forme sin egen, unikke webshop.

Plugins til Woocommerce, der gør forsendelse meget nemmere for dig og din kunde

Du designe alt, lige som du vil have det. Alt fra layout til plugins. Og netop det med plugins er noget, der giver Woocommerce en masse gode muligheder. Det kan være plugins til gls. Dette gør, at webshoppen eksempelvis selv kan finde nærmeste GLS pakkeshop, hvis bare kunden taster sin adresse ind, når de gennemfører et køb.

Sæt rabatter på udvalgte varegrupper eller hele sortimentet med et smart plugin

Man kan også få pluginstil sin Woocommerce webshop, der gør det muligt at sætte rabatter. Har man ikke disse plugins, skal man manuelt nedsætte hver eneste produkt, der skal rabat på. Har man et plugin, kan man enten vælge at sætte rabat på hele sortimentet, eller man kan dele det op i varegrupper. Det er også muligt at undtage allerede nedsatte varer, eller undtage en varegruppe, som også er en del af en anden varegruppe. Derved kan man med få klik sætte de rabatter, man har lyst til.

Der findes også smarte plugins, som markerer, at en vare er en tilbudsvare. Ofte har vores øjne en tendens til at blive faget af bestemte farver eller procent tegn. Disse kan man få som plugin, så det står på de varer, der er nedsat. Det kunne også være en tekst med ”udsalg” eller ”stærkt nedsat”. Det er alle sammen elementer, som har til formål at fremskynde og påvirke til et salg.

God skabelon til en nem og god faktura

Woocommerce har også et plugin til sin egen faktura. Det gør det meget nemt, når der skal sendes varer. Man behøver ikke at sætte fakturaer op fra bunden af, men i stedet kan man anvende deres skabelon, så processen går hurtigere. Dette er blot et lille udpluk af de muligheder, som Woocommerce giver som webshop. Skal du designe din egen hjemmeside, så vil det i hvert fald være et godt bud at basere den på WordPress, som er en kompatibel platform til Woocommerce, der åbner op for en verden af muligheder.