Din ejendomsmægler styrker din økonomi

Din pengepung vil være rigtig glad for at du vælger den aller bedste ejendomsmægler, som du kan finde til dit salg af din lejlighed eller dit hus. Der er selvfølgelig forskel på de enkelte mæglere, det er der jo inden for alle brancher.

Derfor betyder det meget, at du vælger den rette til salget, da det kan betyde en betydeligt større indtægt til dig. En indtægt der er skattefri, når du selv har boet i din bolig. Det gør derfor beløbet endnu mere værd i netto penge, da skatten ikke skal betales.

Her i artiklen beskrives en masse gode råd til valg af den bedste mægler, altså hvad du skal være opmærksom på ved valg af den rette ejendomsmægler til dit boligsalg.

Din ejendomsmægler skal bo i byen

I sær hvis du bor i en storby, som f.eks. Århus, så skal du vælge en ejendomsmægler her fra. Og da der er nok at vælge mellem, så er det bedst at tage mægleren fra lige din del af Århus. Find derfor de mæglere, som har base i Århus C, hvis det er her din bolig er placeret.

Århus er en stor by, og mægleren fra andre dele af byen kan ikke altid have det helt rette kendskab til lige netop Århus C, da der er et utal af spisesteder, skoler mv. her. Og det er vigtigt at mægleren kan præsentere din bydel rigtigt, for ellers vil køberen ikke få så meget information om de gode ting ved boliger i dette område.

https://danbolig.dk/butik/arhusnord

Det kan sagtens være at den potentielle køber kigger på boliger mange andre steder i byen, så derfor er det essentielt med en god præsentation af din egen bydel, hvilket ejendomsmægleren skal mestre til fulde. Dette giver en klart større chance for et godt og hurtigt salg af boligen, hvilket er til glæde for alle parter i handlen.

Hjælp selv til med salget

Du kan selv gøre flere ting for at hjælpe salget på vej, da det er meget de samme ting, som en køber kigger på. Det handler om at fremhæve din boligs kvaliteter, hvilket gøres ved at rydde godt op og gøre rent, da en overfyldt bolig ikke er nem at sælge.

Det kan nemlig være svært for en mulig køber at se alle mulighederne ved din lejlighed, hvis den er proppet med alle dine ting og pynt. Selvom det er personligt og hyggeligt for dig, så har det ikke samme betydning for den nye køber.

Derfor skal du rydde rigtigt godt op, så bliver det hele mere spiseligt for køberen og denne kan bedre se sine egne ting i boligen. På denne måde hjælper du salget på vej, så det er bare med at få ryddet godt op. Og der skal selvfølgelig være pinligt rent, og gerne med et par grønne planter rundt omkring i lejligheden.

Hvis du mangler mere inspiration, så prøv at kigge nogle indretningskataloger igennem, eller se på nogle bolig annoncer på nettet. Her finder du hurtigt de gode, så du kan efterligne nogle af de ting, som virker tiltalende for fremmede øjne.