Endeløse og støbte PU tandremme

Med en tandrem er det vigtigt, at den passer, og kan sikre dig og dit maskineri, den funktion der er behov for. Det er altså vigtigt, at du kan få en maskindel i et materiale, der kan sikre dig, maskinbyggere og indkøbere en maskine, der kun gør brug af de absolut bedste dele. Så står du, og mangler en tandrem, men du er egentlig lidt usikker på, hvad det egentlig er, og hvilken funktion den skal have, så læs endelig med her!

PU tandremme

PU tandremme er remme, der har en del fordele. Remmen er med til at sikre dig og dine maskiner gode køreegenskaber og en overlegen slidstyrke. PU tandremmene er produceret af termoplastisk polyurethan, der sikrer en høj kvalitet. Tandremmene findes i mange forskellige variationer, og de kan special fremstilles, så du får lige netop den tandrem, der passer til dit maskineri, og med den funktion du har behov for.

PU tandremme kan produceres i forskellige variationer, blandt andet kan de findes med åbne længder, endeløse svejste remme, endeløse støbte remme, pin samlede remme eller remme med mekanisk samling. Tandremmene kan altså produceres, så de passer til dig, dine ønsker og krav.

Tandremmen benyttes i mange forskellige industrier, som materialehåndtering, emballageindustrien, trykindustrien, glasindustrien og mange flere. Dette er netop muligt, fordi tandremmene kan designes og fremstilles, så de kan få de her forskellige egenskaber. På den måde er det nemt at sikre alle industrier en maskindel, som passer til alle typer af opgaver.

Fordele og egenskaber

Som nævnt har PU tandremme mange egenskaber og fordele. På den måde kan du blive sikker på en tandrem, der sikrer dig lige netop den funktion og egenskab, som du søger til dit maskineri. Da tandremmen er lavet af en termoplastisk polyurethan af høj kvalitet, er det med til at sikre remmenes køreegenskaber og slidstyrke.

Derudover er det en stor fordel, at remmene kan specialfremstilles og specialtilpasses, så du er sikret en maskine, der kun gør brug af de absolut bedste dele. På den måde kan du også være sikker på, at tandremmene sørger for en præcis positionering, at de er slidbestandige, og at de kan holde til anvendelse ved høje hastigheder og omdrejninger.

PU tandremmene kan nemlig sikre dig egenskaberne, som stålkerne eller forstærket stålkerne, som en ekstra fleksibel stålkerne eller som en kevlar kerne, og kan fremstilles så de passer til lige netop det, du har behov for.

Endeløs støbt T10 tandrem

PU tandremme findes, som tidligere nævnt, i mange variationer. For eksempel findes de endeløse støbte T10 tandremme. Disse tandremme produceres efter en special støbeproces, der muliggør meget korte længder og tilpassede bredder.

De endeløse T10 PU tandremme kaldes også for uendelige svejste tandremme. Det termoplastiske materiale, som PU tandremmene er lavet af, kan varmeforsegles, så de delte tandremme kan omdannes til en sammensvejset ring. Fordelen ved en endeløs T10 tandrem er trækstyrken. En endeløs støbt tandrem kan opnå en trækstyrke på op til 60% af en del PU tandrem. Lyder en endeløs støbt T10 tandrem, som det du har behov for, eller har du behov for lidt mere information? I så fald kan du her læse meget mere om tandremme og PU Tandremme T10 Endeløs/Støbt.