Søg personskadeerstatning når ulykken er ude

Vi er bare mennesker. Mennesker med en krop, der kan komme til skade. Det gælder også for dig. Og lige gyldig, hvem du er, kan ulykken ramme dig. Der er mange måder, hvorpå du kan komme til skade. Det kan både være i forbindelse med arbejde, i trafikken eller et helt tredje sted. Det vigtige er bare, at du er opmærksom på den erstatning, du kan søge, hvis uheldet er ude. Et menneske går sjældent igennem livet, uden at komme til skade. Så det er ikke dårligt investeret tid, at sætte sig ned og kigge mulighederne igennem.

Ulykker kan ske alle steder

Ulykker hedder ulykker af en årsag. Og de sker typisk, når du mindst venter det. Ulykker kan forekomme alle steder. Det kan ske på alt fra dit arbejde, på sygehuset eller i det offentlige rum. Uheld sker. Det er dog ikke i alle tilfælde, du er berettiget til økonomisk erstatning. Men frygt ej. I de fleste situationer, er der muligheder for dig. Det er derfor vigtigt at bruge noget energi og tid på at sætte sig ind i, hvad dine muligheder er, alt efter hvor ulykken sker. I det næste afsnit kan du læse om forskellige ulykker på forskellige lokationer, hvor du kan have krav på erstatning.

Her kan du være berettiget til erstatning

Hvis du for eksempel er involveret i et færdselsuheld, har du mulighed for at søge om økonomisk erstatning, for den skade uheldet har forvoldt dig. Det er som udgangspunkt den skyldiges ansvarsforsikring, der betaler for omkostningerne for personskaden.

Hvis du har erhvervet dig en skade på din arbejdsplads, har du måske mulighed for at søge økonomisk dispensation. I dette givne tilfælde vil det være arbejdsgivers forsikring, der betaler for din skade.

Også i det offentlige rum, er der regler, der beskytter dig. Er du for eksempel udsat for en voldsskade, har du måske krav på at få erstatning. I det givne tilfælde, at du er blevet udsat for vold, gælder der en 72 timers regel. Du skal altså anmelde skaden inden 72 timer, efter selve episoden har fundet sted.

Patientskadeforsikring er også vigtig at huske. Selvom vores sygehusvæsen er en af de bedste i verden, sker der fejl en gang i mellem. Så hvis du for eksempel er blevet dissideret fejlbehandlet, kan du have krav på erstatning.

Der kan også opstå andre ulykker, du kan kræve erstatning på. Dette kan gælde for eksempel et hundebid eller hestespark.

Vælg et professionelt firma

Personskadeerstatning er vigtig at have styr på. Netop af den grund er det helt essentielt at vælge et firma, der er professionelt og arbejder realistisk. Nogle firmaer vil nemlig love dig ting, de ikke kan holde. Som med de fleste ting i verden, skal man forholde sig kritisk.

Det er derfor vigtigt, at du finder et firma, der har ansat de bedste jurister og specialister. På den måde er din sag i de bedste hænder, og du behøver ikke at bekymre dig unødigt om ambitionsniveauet.

Det er også en god ide at finde et firma, der kun får dig til at betale, såfremt erstatningskravet går igennem. På den måde undgår du at betale unødigt mange penge uden at få det ønskede resultat.

Til sidst er det værd at gå efter et firma, der har åbent alle døgnets 24 timer. Ulykker sker som sagt altid på de mindst praktiske tidspunkter. Nogle gange er der en tidsgrænse på, hvornår indberetningen skal være sket. Derfor er det vigtigt at kunne komme i gang med indberetningen med det samme.

Fair og professionel erstatning er altså helt essentielt, hvis du skal have det fulde ud af din erhvervede skade.