Iværksætteri har aldrig været større

Der er sket et drastisk skift i forhold til hvem man ser op til og har stor respekt for. Ser man blot nogle årtier tilbage var det især popstjerner og fodboldspillere man så op til. Det var dem man bedst kunne lide og man elskede at have en drøm om at blive som dem. I dag er det dog hverken rock- eller popstjerner eller sportsstjerner der er de største. Det er i langt højere grad blevet iværksætterne der er med til at sætte dagsordenen for hvad folk ser op til. De helt store helte er dem, som selv skaber deres karriere med intet andet end en ide og et godt netværk. Skal man frem i medierne i dag er det en god ide at blive iværksætter.

Man kan læse om iværksætteri alle steder

Et af de steder, hvor det bliver meget tydeligt, at der er gang i iværksætteri er når det kommer til fjernsynsprogrammer. Hvad der kommer i fjernsynet er meget ofte en afspejling af hvad der sker i samfundet. I dag er der rigtig meget fjernsyn om iværksætteri på den ene og den anden måde. Det er med til at fremme den store interesse der er for iværksætteri blandt alle mennesker i hele landet. I disse programmer dyster håbefulde nye entreprenører om at vinde nogle penge til deres projekt.

Det der kendetegner disse mennesker er deres iver og deres idéer. De brænder for en ide de har fået og de har en klar tanke om hvordan den kan leves ud. Det gør, at man som seer sidder og kan spejle sig selv i disse mennesker. I sidste ende kan det endda være, at det øgede fokus på iværksætteri kan få nye spillere på banen. Folk der går rundt med rigtigt gode ideer, får pludseligt blod på tanden til at føre deres ideer ud i livet. I stedet for at skrive en god forretningsplan og en ide ned i en notesbog kan det være, at de kommer ud over stepperne og pludseligt starter en virksomhed og gør noget ved drømmene.

Det kræver mere end en at blive iværksætter

I de gode og lykkelige historier om iværksætteri har man meget ofte et par som centrum. Rigtig ofte ser man to mennesker der sammen har startet en virksomhed. Har man selv forsøgt at starte en virksomhed eller et projekt kan man sagtens forstå dette. At være to er nemlig en vigtig ting da det gør, at man altid har en man kan støtte sig op af. Det ved dem fra Shaping New Tomorrow også. Virksomheden Shaping New Tomorrows vej til succes har været meget interessant og kan bruges som stor inspiration for andre der ønsker at gå samme vej.

Et godt netværk er rigtig vigtigt når man ønsker at starte noget op. Det handler om at kende mennesker i mange forskellige brancher. Desuden kræver det, at man måske også giver lidt ekstra service til nogle af dem der kræver det af en. Man kan hurtigt bruge lidt ekstra energi på at finde på en god ide så man også selv kan netværke med andre og starte sin egen virksomhed op.