Fortykkede negle og symptomer på dette

Mange mennesker kan godt lide at have bare tæer om sommeren eller i varmt vejr, da luft til fødderne virker nedkølende. Desværre føler nogle, at de ikke kan vise deres bare fødder, fordi de har grimme negle. Det kan enten være at man har en skæv eller misfarvet negl, men nogle døjer også med tykke negle, der kan give svige og betændelse. Og i allerværste tilfælde kan man risikere at neglen falder af. Symptomerne på tykke negle kan være forskellige, men der er hjælp at hente.

Frem med fusserne

Har du problemer med fortykkede negle, så kig ind på hjemmesiden via linket. Der er masser af tips og råd til hvad du kan gøre for at afhjælpe dette.
I første omgang bør du søge læge, for at finde ud af hvad det underliggende problem er. Ofte er det tegn på neglesvamp. Hvis det er tilfældet, er det netop en god idé at vise dem frem, for svamp trives i varmt og fugtigt klima. Så hvis du går meget i gummisko og har svedige fødder, kan du udvikle det. Det kan behandles med en tablet-kur kombineret med en svampedræbende neglelak. Neglesvamp kan være svært at fjerne helt, så forebyg det med at slippe tæerne fri.
Man kan dog også have været uheldig og have fået et stød på neglen, der gør, at den gror forkert ud. Dette kan afhjælpes med et regulært besøg hos en fodterapeut eller negletekniker.

Så vis fødderne frem! Det køler og gør risikoen for neglesvamp lavere.