Lad Jannich Rindom og Phoner2support om din telemarketing

Hvis man har en virksomhed, så kræver det, at man fra tid til anden skal række ud til nogen. På den måde kan man nemlig få virksomheden og ens egen omtale til at gro, og man kan få flere kunder i butikken.

Med mobiltelefonen er det blevet nemmere end nogensinde før, men det kan imidlertid være enormt intimiderende og grænseoverskridende for nogle. Heldigvis kan du nu få andre, såsom Jannich Rindom og hans firma Phoner2support, til at hjælpe med lige netop dette aspekt af din virksomhed. På den måde kan du slippe for det ubehagelige ved det og i stedet fokusere din tid og energi på dit eget produkt, mens Jannich Rindom og hans folk får lov til at gøre det, de er gode til.

For eksempel tilbyder Jannich Rindom at booke dine møder over telefonen. Han ringer altså rundt for at overbevise folk om, at de skal afholde møder med lige netop dig og investere i dit produkt. Så kan du selv komme ud og præsentere dig selv og dit produkt.

Jannich Rindom kan hjælpe med telemarketing

Særligt telemarketing kan være svært og uoverskueligt for rigtig mange nystartede virksomheder, så her kan Jannick Rindom virkelig få lo til at hjælpe og levere det, som han er god til. Jannich Rindom har nemlig både ressourcerne, medarbejderne og teknikkerne til at være en god telefonsælger.

Jannich Rindom er dog på ingen måde den irriterende telefonsælger, vi alle har haft i røret, som febrilsk bliver hængende for at sælge dig et eller andet. Den 10 årige erfaring, som Jannich Rindom har inden for telemarketing, betyder derimod, at han ved præcis hvordan han skal formulere sig og agere for at give kunden den bedste oplevelse og et godt indtryk af dit produkt.

Af selvsamme årsag har Jannich Rindom også en regel om kun at arbejde sammen med firmaer, som han selv kan stå inde for og tror på. På den måde bliver det nemlig så meget desto mere ægte, når han fremhæver, hvorfor kunden har brug for lige netop dit produkt eller din ydelse.

Lær af Jannich Rindom

Hvis du godt kunne tænke dig selv at blive bedre til salg, om det så er over telefonen eller ej, så er der dog også råd at hente. Jannich Rindom tilbyder nemlig også salgstræning, hvor han kan trække på sin store erfaring i telemarketing, salg og markedsanalyse.

Alt dette vil du kunne lære, så du i fremtiden vil være bedre til at kommunikere i erhvervsmæssige sammenhænge. Du vil ydermere være bedre til at læse både kunden og markedet, så du ved lige præcis hvilke forcer du bør fremhæve for at være så effektiv som overhovedet muligt.

Hvis du kunne have interesse i nogle af disse ydelser, så kan du med fordel kontakte Jannich Rindom og Phoner2support for at komme nærmere et tilbud og et samarbejde. Phoner2support tager sig af både store og små opgaver, og de er altid klar til at tilkalde samarbejdspartnere, som de har tillid til.