Prøv en delikat ølsmagning

Har du også en forkærlighed for den søde humle, du finder i øl? Prøv en ølsmagning, hvor du både glæder dine smagsløg men også udvider din horisont. Hvem ved, måske gemmer din nye favoritøl sig i blandt de forskellige smagsprøver? Ølsmagning bliver stadig mere populært og det er slet ikke så underligt. Det er nemlig ikke bare en stor smagsoplevelse, det er også en rigtig hyggelig social aktivitet at lave sammen. Hele forløbet er ledsaget af en professionel ølkender og smagsekspert, der løbende vil guide jer gennem de forskellige drikkevarer og vejlede jer omkring, hvordan I får mest mulig ud af smagen i glasset.

 

Prøv eksempelvis at invitere gutterne med på ølsmagning til din næste fødselsdag, frem for at sidde hjemme i sofaen og drikke billige tyske dåsebajere. Ølsmagning er den ideelle bonding oplevelse for mændene i dit liv, hvad enten det er dine bedste kammerater, brødre eller far. Mange kvinder vil også finde oplevelsen mindeværdig, hvilket gør ølsmagning til den perfekte gaveidé. Hvis I er gået død i de traditionelle fredagsbarer på arbejdet eller på studiet, eller bare gerne vil have en anderledes start på weekenden, er dette også en ideel mulighed for at komme ud af jeres vante omgivelser med vante drikkevarer og prøve noget nyt af sammen. Det kan du læse mere om her.

 

Sådan bestiller du en ølsmagning

Hvis du er kommet frem til den konklusion, at du godt kunne tænke dig at berige dit og dine venner, familie, kollegaer eller samarbejdspartneres liv med en ølsmagning, er det heldigvis let og bekvemt at få det stablet på benene. Alt du på forhånd skal vide er, hvor mange personer der har tænkt sig at deltage samt hvor stort jeres budget er. Budgettet er med til at bestemme, hvor mange øl I skal smage på samt af hvilken kvalitet øllene er i. Sommetider har du og dit selskab også selv mulighed for at komme med ønsker til smagsnuancer eller oprindelsesland, men det er ofte positivt bare at lade sig overraske af smagsekspertens eget udvalg.

 

Det er en generel misforståelse, at man behøver at tage på en restaurant eller bar, for at smage de våde varer. Der er nemlig også mulighed for at få en ølsmagning hjemme hos dig selv. Så kan du selv stå for den hyggelige atmosfære, lidt at spise eller hvad du og dit selskab ellers har lyst til. Der er ved nogle bestillinger af ølsmagninger også mulighed for at bestille mad til begivenheden. Ofte vil der være tale om nogle lette anretninger, der kan spises med fingrene, typisk tapas eller lignende, der er med til at fremme hyggen og øge smagsoplevelsen. Hvis du vælger at tage til ølsmagning på en café, bar eller restaurant kan du sommetider vælge at holde en efterfølgende fest med et tilrettelagt tema, der matcher øllenes tema. Så er du sikret en optimal julefrokost, firmafest, fødselsdag eller noget helt fjerde i kanon selskab og med lækre øl.