Lån til jul

Så nærmer juletiden sig. Den hyggeligste tid på året med stearinlys i vinduerne, æbleskiver og julekalder i tv. Det er tid til lange vinteraftener med familiehygge på sofaen. Efterhånden som vi rykker tættere på den travle juletid, rykker vi også nærmere den tid på året, hvor privatforbruget er størst. Der skal være penge til kalendergaver og julegaver, der skal købes julekalendere til børnene, og så er der juleaften, hvor der skal købes julemad og slik i dyre domme. Måske skal der også lidt nyt tøj til, og i det hele taget er det en dyr affære. Det hele skal være perfekt, og intet skal mangle. Julen er dyr, og det er ikke altid, at budgettet rækker.

Undgå julestress

Selvom julen er en hyggelig og skøn tid, hvor man burde bruge en masse tid med familien, så har alle alligevel travlt, og der er meget at stresse over, når det hele skal gøres klar. Derfor bør penge ikke være en af stressfaktorerne. Hvis du mangler penge til julen, kan du vælge at låne, så du er sikker på at have penge nok til at kunne give dine børn den jul, du ønsker. At låne penge er blevet meget nemmere end før i tiden, da der de seneste år er kommet mange online låneudbydere. Her kan man ved få klik på nettet ansøge om billige lån og få svar med det samme. Man kan låne helt ned til ganske små beløb, som man betaler tilbage over kortere perioder. F.eks. kan man låne penge i december og betale tilbage i januar, hvor julen er overstået, og der igen kommer penge på kontoen. Så giv dig selv én ting mindre at stresse over i den kommende juletid ved at låne penge online.

Har du overskud i julen til at hjælpe andre i økonomisk urede, kan du give nogle børn gode oplevelser og en mulig frisk start. Læs mere om det hos Rødekors.dk.

Køb gaverne i god tid

Et andet godt råd er at komme i gang i god tid. De fleste af os har en hel del gaver, der skal købes og alt for mange vælger at købe dem i december. Vil du undgå at stå i kø sammen med resten af landet og i stedet nyde julemåneden, så bør du måske overveje at købe gaverne allerede i november. På den måde får du også spredt udgifterne ud over to måneder, så budgettet i december bliver knapt så stramt.