Personliggør hjemmet med wallstickers

Wallstickers er en god og sjov måde hvorpå du kan dekorere hjemmet, hvad enten det er stuen, køkkenet eller børneværelset. Man kan både få dem som citater eller sjove protrætter, det er altså et godt alternativ til det traditionelle billede på vægen eller plakater. Hvis du har en stor overflade, eksempelvis i stuen, som du gerne vil have dekoreret, kan du få store portrætter eller citater. Hvis det derimod et mindre areal du vil have dekoreret, vil dette også være muligt. Du bliver altså ikke begrænset af et almindeligt billedes størrelse. Wallstickers kommer i alle størrelser og kun fantasien sætter grænser for citaterne og portrætterne de kommer i.
Endvidere er de enkle og lette at sætte op. Det kræver blot at man læser vejledningen til opsættelse igennem, og så skulle dette være til at overkomme.

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg opsætter wallstickers?

Wallstickers er ofte lavet af folie. Du er måske bange for at du ødelægger væggen når man engang tager dem ned igen. Dette er dog sjældent tilfældet. Du vil sjældent opleve at malingen ryger med ned, hvilket man umiddelbart vil se som den største risiko. Den eneste skade der kan være er, at hvis du ryger indendørs. Så vil væggen rundt om portrættet eller citatet muligvis få en anden farve, og dette vil i værste tilfælde kunne ses når det pilles ned. En anden god ting at være opmærksom på er, at du vælger en glat overflade når du sætter din nye wallsticker op. Dette giver det pæneste resultat. Dermed ikke sagt, at de ikke kan sættes op på ujævne overflader.

Alternative placeringer af wallstickers

Som nævnt tidligere kan du hænge dine wallstickers op i alle husets værelser eller på kontoret. Igen er det kun fantasien der sætter grænser. Du kan også bruge dem til postkassen eller vinduerne i huset. Specielt på vinduet til børneværelset kan det være en hyggelig lille detalje. Igen skal du ikke være bange for at de elementer du hænger dem op på, ender med at tage skade.
Hvis du imod alt forventning ikke kan finde præcist det portræt, eller det citat du ønskede, udbyder flere firmaer at man kan få dem lavet så det passer præcis til det ønske du havde, eller den størrelse der passede til din væg, postkasse eller vindue. Dette er igen en fordel i forhold til en standard størrelse plakat eller et traditionelt maleri.