WordPress – den bedste server til din website

Der findes mange servere derude, som gerne vil holde på din virksomheds hjemmeside og dit domæne. Men du skal ikke lade dig lokke af hvad som helst. Selvom de måske ser nemme og billige ud, så kan det godt betale sig at give lidt mere for at få din hjemmeside til at ligge et sted – også selvom det måske er lidt sværere for dig som virksomhedsejer. Læs mere her: https://1902software.dk/wordpress/

Brug en professionel

1902 er nemlig ét af de mange firmaer, der har specialiseret sig i at lave wordpress-sites til virksomheder, der virker. For for dig som virksomhedsejer kan det godt virke uoverskueligt med at skulle bygge et website op fra bunden. Men for en professionel virksomhed, som arbejder med det til daglig, er det meget lige til. Netop fordi de sidder og koder og arbejder med siderne som deres job.

Desuden er WordPress en server, der hele tiden udvikler sig og opdateres, så de nyeste ting også virker på din hjemmeside. Og de professionelle bruger også tid på at lære de opdateringer at kende og hele tiden følge med i, hvad der sker ude på det store internet, så du hele tiden som kunde kan få det bedste og det nyeste, og din website kører 100 procent, som den skal. Hele tiden. Og hvis den ikke gør, kan du helt sikkert få support til at finde fejlen og få den rettet hurtigt.

Vid hvad du vil have

Som kunde skal du også vide, hvad du vil have, og hvordan du vil have det. For WordPress kan mange ting, og hvis hyrer en professionel virksomhed til at udføre din hjemmeside, kan du også godt stille krav. Du kan nemlig sagtens give dem en udfordring, hvis du ikke hele tiden vil have det samme som alle andre. Og jo mere du som kunde ved, hvad du vil have, jo nemmere bliver det også for dem, der skal bygge din hjemmeside at lave den. For det betyder, at de ikke skal lave alt muligt om hele tiden, fordi de laver ét, og du i virkeligheden hellere vil have noget andet.

Så sæt dig ned, inden du kontakter en virksomhed, og find ud af, hvad du gerne vil have. Hvilke elementer skal der være på din hjemmeside? Hvilke faner skal du have? Hvad vil du som virksomhed gerne fortælle? Hvilke farver skal der være på sitet og så videre.

Det kan også være smart at sætte sig ned og fysisk tegne, hvordan du grafisk gerne vil have, at sitet skal se ud. Det kan være, du har en mening om, hvor logoet fra virksomheden skal være, hvordan elementerne skal bygges op og så videre. Det er rent faktisk også noget af det, man som website-udvikler selv kan sidde og gøre, netop så man har noget arbejde ud fra. På den måde kan du også vise det for forskellige firmaer og se, om de kan formå at lave det, som du gerne vil have det. Hvis de siger nej, så finder du selvfølgelig bare en anden udbyder.